عوامل برتری تغذیه ای آبزیان

1397/10/18 09:00
عوامل برتری تغذیه ای آبزیان
داستان غذا های دریایی و رابطه آنها با سلامت انسانها از آنجا شروع شد که برای اولین بار در سال 1970 میلادی، اسکیموهایی که در گرینلند زندگی میکردند. مورد تحقیق قرار گرفتند و طبق این تحقیقات مشخص گردید که در آن ها بیماری قلبی به هیچ عنوان وجود ندارد. غذایی که اسکیموها مصرف می­کردند، مانند غذایی که آمریکائی ها و اروپائی ها مصرف می­کردن حاوی مقدار زیادی چربی، پروتئین و کلسترل بوده اما آترواسکلروز که باعث مرگ تعداد زیادی از آمریکائی ها شده بود، در اسکیموها مشاهده نشده نتایج بدست آمده در این تحقیق، توسط تحقیقاتی که هندها، سوئدی ها و آمریکائی ها انجام دادند نیز به اثبات رسید. بررسی رژیم غذایی اسکیموها نشان داد که چربی مصرف شده توسط آنها با چربی که در رژیم غذایی آمریکائی ها و اروپائی ها وجود دارد متفاوت می­باشد.
                                                                                          
اسیدهای چرب غیر اشباع و سلامتی
رژیم غذایی اسکیموها از حیوانات دریایی و ماهی تشکیل شده است که چربی موجود در این موجودات آبزی از نوع اسیدهای چرب غیر اشباع می­باشد. در حالیکه حیوانات خشکی زی و حبوباتی که ما به طور معمول استفاده می­کنیم دارای اسید های چرب اشباع شده هستند در واقع این نکته را به این صورت نیز می­توان بیان کرد که چربی موجود در بدن حیوانات آبزی از نوع امگا می­باشد در حالی که این نوع چربی در موجودات خشکی زی یافت نمی­شود.

هضم پذیری گوشت ماهی
 آزمایشات نشان داده که میزان هضم پذیری ماهی بین 89 تا 96 درصد است که این مقدار برای گوشت گاو و مرغ بین 87 تا 90 درصد است. در تحقیقات دیگر میزان هضم پذیری گوشت ماهی آزاد تا 99 درصد اندازه گیری شده است. همچنین مقادیر مشابهی برای ماهی تن، ساردین و قباد از نظر هضم و جذب به دست آورده اند. بررسی های جدید راه های جلوگیری از مبتلا شدن به امراض قلبی را نشان داده و راهگشای ایمن شناسی، سرطان، بیماریهای مری، سر درد و متابولیسم سلولها نیز می­باشند.
                                                                                              
گرد آورنده: سکینه ابراهیمی، کارشناس ارشد شیلات

تماس با ما

ادرس 1:تهران،خیابان فاطمی،بین سیندخت وجمال زاده،پلاک 236 - معاونت آبزی پروری (میز مشترک سازمان شیلات ایران واتحادیه) ادرس 2:تهران میدان میوه و تره بار پیروزی غرف 81-82
02188904808
02166943293
09111931764
info@sardabi.ir

آخرین اخبار

1402/10/14 10:00
امار واردات و توليد قابل تاييد تخم چشم زده تا تاريخ14 ديماه 1402
1402/09/13 10:00
هفتمين نمايشگاه بين المللي شيلات و آبزيان ماهيگيري غذاهاي دريايي و صنايع وابسته
1402/09/04 10:00
امار واردات تخم چشم زده ماهي قزل الا تا پايان آبان ماه 1402
1402/08/02 10:00
درخواست عودت مابه تفاوت قيمت تخم چشم زده و قطع موقت واردات تا تعيين قيمت تخم چشم زده
1402/07/19 10:00
امار صادرات قزل الا - سالمون شش ماهه اول سال 1402
1402/07/19 11:00
امار واردات تخم چشم زده منتهي به 18 مهرماه 1402
1402/06/23 10:00
نظرات اتحاديه در جلسه مربوط به تخم چشم زده با وارد كنندگان و دفتر بازار سازمان شيلات
1402/06/23 11:00
اعلام نظر اتحاديه در خصوص نحوه توزيع نهاده قزل الا
1402/05/25 10:00
پيگيري تخصیص اعتبارات کم بهره برای مزارع پرورش ماهی قزل الا که در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ خسارت دیده‌اند
1402/04/31 10:00
ميزان واردات تخم چشم رده قزل الا تاتاريخ 31 تير ماه 1402

بلاک گالری تصاویر

آمار بازدید

3.54M
29.94K
12
3.87K
11.94K

تاریخ و زمان

پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403
Thursday 2 May 2024